Stenläggning Ett företag specialiserat på stenläggning i Stockholm

På vårt företag får ni hjälp av experter inom alla typer av stenläggning. Vi hjälper såväl privatpersoner som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som vill lägga marksten på gården och kan ta emot uppdrag från kunder i hela Stockholm, inklusive Åkersberga, Täby och Huddinge. Vår kunskap sträcker sig från att lägga plattor i trädgården och på gångvägar till att rama in rabatter med kantsten, både i privata och offentliga miljöer. För oss är det viktigt att enbart erbjuda det allra bästa och därför finns vi också tillgängliga för att ge tips och råd innan våra kunder väljer att ta vår hjälp med stensättning.

Boka ett kostnadsfritt hembesök Stenläggning som utförs på era villkor

Att känna ett förtroende för den personal som skall utföra en plattsättning tror vi är början på långsiktiga kundrelationer. Därför erbjuder vi alla våra potentiella kunder ett kostnadsfritt hembesök. När ni väljer att fylla i formuläret här nedanför kommer en av våra medarbetare ta kontakt med er för att hitta en lämplig tid för ett kundbesök, och därefter kommer en stensättare besöka er på er adress enligt överenskommelse.

Hembesök inom 48 timmar

Vi vill att alla som anlitar oss skall veta vad vårt arbete kommer kosta redan på förhand. När vi har besökt er och vet mer om vad det är ni vill överlåta till oss skickar vi därför även en gratis och förbehållslös offert med en tydlig specifikation över de kostnader arbetet kommer medföra.

Behöver du inspiration gällande marksten?

När vi får förtroendet att göra en stenläggning i Stockholm tar vi hand om alla delar av arbetet. Innan själva stenplattorna placeras ut är det viktigt att ett grundligt förarbete görs så att marken är stabil och jämn, varför våra stenläggare börjar med att inspektera markytan. Vi kommer även ta på vårt ansvar att placera ut eventuella fiberdukar samt att köpa in den marksten ni vill ha, om ni av någon anledningen inte vill göra det själva. När ett arbete är utfört gör vi en slutstädning och besiktning av stenläggningen tillsammans med er.

Vad säger våra kunder? Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om stenläggning

Vi ville ha marksten på en liten gång mellan huset och garaget och valde ut Benders stenplattor. Det här företaget hjälpte oss placera ut dem och resultatet är både symmetriskt och vackert!

Martin och Hanna Stenläggning gångväg

Vi är mycket nöjda med den här firman. De hjälpte oss att byta ut vissa trädgårdsplattor efter att det företag som vi anlitat från början inte visade sig hålla måttet. De här stenläggarna påbörjade arbetet med kort varsel och städade undan ordentligt efter utfört jobb.

Johannes Marksten

Stenläggarna hjälpte oss få trädgårdsplattor på en större uteplats och vi kunde inte bli mer nöjda än vi blev. Tacksamma också för att det inte finns någon möjlighet för ogräs att komma upp tack vare den underliggande mattan de installerade.

Markus och Marika Stenläggning i trädgården

Kvalitativ och omsorgsfull stenläggning Våra certifieringar, samarbetspartners och försäkringar

När ni väljer att begära en offert med vårt pris för marksten, kantsten eller övrig stenläggning kan ni vara trygga med att ni kontaktar ett företag som utöver att arbeta med en aktiv miljömedvetenhet även är fullt försäkrade. Vi är självklart även registrerade för F-skatt och alla medarbetare har relevant erfarenhet och utbildning inom att såväl lägga gatsten som kullersten. För oss är det viktigt att ha en tydlig dialog med våra kunder och därför kommer vi även förse er med en kontaktperson som står till ert förfogande oavsett vilka frågor ni än må tänkas ha.