Om oss Mångårig erfarenhet av stenläggning i Stockholm

Vi är ett företag bestående av kompetenta stenläggare i Stockholm som tar emot arbetsuppdrag både från bostadsrättsföreningar, privatpersoner och övriga fastighetsägare. Våra tjänster sträcker sig från stenläggning i trädgård till att sätta sten på uteplats och garageuppfart.

 

För oss är det väsentligt att kunna erbjuda helhetslösningar när vi arbetar med att sätta stenplattor. Det innebär att vi såväl kan ta hand om inköp av material som att vi utför en slutstädning när den sista trädgårdsstenen är på plats. För att göra förfarandet så smidigt som möjligt för våra beställare förser vi också alla kunder med en och samma kontaktperson som finns tillgänglig under hela arbetsprocessen.

Kostnadsfritt hembesök Vi besöker dig inom 48 timmar

Boka en tid genom att fylla i dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig!

Berätta mer om ditt projekt!

Petra Nordberg

Kundansvarig
08-557 65 914
offert@stenläggare.com

Personal med utbildning och erfarenhet

Tack vare att vår personal har en gedigen erfarenhet inom yrket och således kan åstadkomma felfria resultat lämnar vi också en generös garanti på de arbeten vi utför. Alla stenläggare som jobbar hos oss arbetar såväl med det förberedande markarbetet som med att lägga stenplattor i enkla och avancerade mönster. Vi samarbetar med ledande leverantörer av marksten och därmed kan vi också hålla den kostnad för stenläggning som vi debiterar på en bra nivå. Självklart följer det även med en garanti på materialet vi använder.

Ett säkert val för en snygg och lättskött stensättning

Vi är ett bra val både vid nyläggningar och när en befintlig stenläggning måste renoveras, och erbjuder alltid våra tjänster till ett pris som står sig väl i relation till andra företag inom vårt område. Efter en inledande konsultation planerar vi vårt arbete så att det passar era preferenser vad gäller tidsplan. Vi har självklart alla erforderliga försäkringar och alla våra anställda arbetar i enlighet med det gällande kollektivavtalet.

Certifierad & auktoriserad Samarbetspartners och certifikat som bådar för ett gott resultat