Stenläggning pris - vill du veta mer? Vi ger ett snabbt prisförslag för att anlita våra stenläggare

Begär en kostnadsfri offert Ta emot ett kostnadsförslag inom en arbetsdag

När du kontaktar oss för att få veta vilken kostnad för stenläggning som gäller kommer våra medarbetare ta fram en offert som baserar sig på arbetet som skall göras samt på mängden nödvändigt material. I kostnadsförslaget separerar vi därefter arbetskostnader och pris för marktegel på ett sätt som är överskådligt.

Att göra en stenläggning gör er utomhusmiljö trevligare och mer estetiskt tilltalande. Vi, som vill verka som en seriös aktör inom vårt område, är noga med att tillhandahålla kvalitativ och billig marksten samt med att erbjuda en bra kostnad för stenläggning på garageuppfart eller uteplats. Att begära en offert från oss förbinder dig inte till att anlita oss för projektet, men ger dig en möjlighet att jämföra den kostnad för stenläggning vi debiterar med andra prisförslag. Om du sedan väljer att godta vårt erbjudande kommer vi förse dig med en kontaktperson som är lätt att nå och som finns till för att svara på alla eventuella frågor som uppstår antingen före, under eller efter arbetet.

Tidigare projekt av våra stenläggare Behöver du inspiration inför en läggning av marksten?

Omdömen om våra stenläggare och deras arbete Vi är tacksamma för alla fina recensioner!

Ville ha en snygg stenläggning på garageuppfarten med större marksten och anlitade företaget för arbetet. Det blev över mina förväntningar så jag är glad att jag valde dem.

Albin Stenman Garageuppfart

I vår trädgård hade vi nivåskillnader och ville ha en stenmur. Tog in offerter från flera företag och här fick vi både bäst pris och bäst bemötande.

Familjen Ferrato Stentrappa

Vi är mycket nöjda med den här firman. Vi anlitade dem efter att ett annat företag varken höll kvalitet eller tidsplan och ångrar inte en sekund att vi bad dem ta över jobbet.

Katja och Alex Stenmur

Certifikat, samarbetspartners och försäkringar Behöriga för alla slags stenläggningar