Marksten på garageuppfart Anlita oss för att lägga marksten på garageuppfart i Stockholm

När ni önskar lägga marksten står våra plattläggare beredda att hjälpa er. Vi tar emot uppdrag i centrala Stockholm samt på närliggande orter såsom Åkersberga, Täby och Huddinge och är erfarna inom att göra stenläggning på uppfart. Hos oss erbjuds ni komplett hjälp från idéstadiet till slutbesiktning och som företag är vi noga med att ta ansvar för alla delmoment av arbetet. Det innebär att ni kan vända er till oss såväl för att få tips och råd som när ni redan vet vilken marksten ni vill använda. Vi värnar om att hålla oss till de överenskomna tidsplaner som gjorts tillsammans med våra uppdragsgivare och åstadkommer alltid resultat som är hållbara.

Boka ett kostnadsfritt hembesök Vi besöker er för att diskutera marksten garageuppfart

För oss är det väsentligt att alla våra beställare känner sig helt trygga med våra stenläggare och vårt företag. Därför erbjuder vi oss att göra ett hembesök inför en stenläggning på garageuppfart under vilket ni får en möjlighet att informera oss om vad det är ni önskar göra. Under hembesöket kan vi också ge tips på passande marksten som kommer göra sig väl tillsammans med fastighetens övriga utseende och även informera om hur vår arbetsprocess går till.

Hembesök inom 48 timmar

När vi har besökt er kommer vi utforma en kostnadsfri offert som ni får ta emot utan förbehåll. I den kommer våra arbetskostnader samt pris för marksten samt övrigt material framgå på ett detaljerat sätt. Ni får titta närmare på kostnadsförslaget i lugn och ro innan ni avgör om ni vill anlita oss.

Vi hjälper er få en snygg stenläggning

Att lägga marksten på garageuppfart i Stockholm kräver en hel del kunskap. En uppfart är ett område som skall kunna klara av en hög belastning från såväl fordon som människor, vilket också är en av orsakerna till att vi alltid inspekterar markytan och gör ett noggrant förarbete innan vi påbörjar arbetet med att sätta stenplattor. Genom att lägga plattor på er garageuppfart blir området enklare att hålla rent samtidigt som helhetsintrycket av fastigheten höjs, och vi tar hand om en grundlig slutstädning innan vi avslutar projektet.

Vad säger våra kunder? Tidigare kunders omdömen om marksten på garageuppfart

Det här är ett seriöst företag med kompetenta stenläggare och jag vill gärna rekommendera dem till alla som vill lägga marksten på uppfarten. Stabilt, säkert och snyggt resultat! Fick dessutom hjälp med att välja nyans på plattorna så de skulle passa ihop med huset.

Vilhelm Marksten garageuppfart

Efter att i åratal ha haft en uppfart med grus ville vi lägga sten och fick ett felfritt bemötande av projektledaren på det här företaget. Arbetet löpte smidigt och vår faktura stämde överens med de kostnader vi blivit erbjudna i offerten.

Gabriella och Chris Garageuppfart

Tack vare de här plattläggarna är min garageuppfart nu både snygg och behaglig att röra sig på. De fixade allt trots att underlaget var gropigt från början så jag kan inte annat än ge tummen upp och rekommendera dem till andra.

Hanna Stenläggning på garageuppfart

Utbildade för att lägga marksten garageuppfart Certifieringar och försäkringar

Utöver att vi ser det som en viktig del av vår verksamhet att välja miljövänliga maskiner, utrustning och fordon i vårt arbete är vi också måna om att kunna garantera våra kunder ett tryggt förfarande. Vi har kompletta ansvarsförsäkringar som täcker det arbete vi gör samt våra kunders fastigheter om olyckan mot förmodan skulle vara framme, och tack vare våra många samarbetspartners har vi möjlighet att erbjuda en bra kostnad för stenläggning på garageuppfart. Självklart lämnar vi också en generös garanti på det arbete vi utför när vi lägger marksten garageuppfart.